PALVELUT:

Tietotekniikan Tuki / Nettisivut / Rumpuopetusta, Ammattitaidolla !

 

TIETOTEKNIIKAN TUKEA KAIKENIKäISILLE:

Tarvitseko apua tietokoneesi, älypuhelimesi tai vaikka äly – / – televisiosi kanssa? Onko tietokoneesi tarkistusta vailla? Toimiiko kotiverkkosi luotettavasti? Haluatko tehdä tiedostoistasi varmuuskopiot? Mahdollisuuksia on lukemattomasti, miten voin auttaa sinua tietoteknisissä asioissa. Myös näyttävät nettisivut hoituvat tästä samasta osoitteesta. Joitain esimerkkejä:

p>

---

 

WORDPRESS.ORG - NETTISIVUT:

Toteutan 0-100% wordpress.org - sivustoja yksityis ja yritys - käyttöön.

wordpress.org on PHP - palvelin ohjelmointikielellä toteutettu julkaisujärjestelmä (CMS), joka mahdollistaa asiakkaalle mahdollisuuden päivittää, muuttaa ja toteuttaa sivuja selain - pohjaisella käyttöliittymällä. Siihen on saatavilla tuhansia lisäosia ja se mahdollistaa myös ammattitaitoisten sivujen toteutuksen / päivityksen ilman koodaus - osaamista. Suosituimmista sivuista vuoden 2022 alussa on noin 62% oli toteutettu wordpressillä. wordpress.orgia ei pidä sekoittaa wordpress.com - blogi palveluun. Täältä saat kaiken valmiina: Oman domainin eli verkko-osoitteen, salaukset, tilit / sähköpostit + sivut ja asetukset, sekä palvelintilan configuroinnin.

 

MIKSI SITTEN OTTAA KALLIIT OMAT SIVUT:

Hyötyjä on monia. Esimerkiksi sinulla on täydellinen vapaus vaikuttaa kaikkeen mitä sivuilla tapahtuu. Saat oman verkko - osoitteen eli domainin, sekä siihen liitettävät sähkäposti tilit ja voit luoda tilejä eri käyttäjille. Lisäksi oma verkko-osoite on paljon uskottavampi kuin verkko-osoite, minkä palvelimeen ja sen osoite - osaan sinulla ei ole pääsyä. Yleensäkkin yksi parhaista hyödyistä on se että saat päättää miltä sivut näyttävät ja sisällön ja esimerkiksi käytttäjätietojen takia, on oma hallinta järjestelmä kuitenkin ainoa järkevä vaihtoehto.

Kuten jo ehkä ymmärsit otan kertamaksun siitä että saittisi toimii omalla osoitteella, eli hoidan kaiken puolestasi. Tarvitsen vain henkilötietoja palvelintilan varaukseen, vikatilanteiden korjaukseen, kirjanpitoon ja asiakasrekisteriin, jos asiakas unohtaa tai tekee virheitä liittyen sivuston toimivuuteen ja ylläpitoon. Tarjoan myös päivitys neuvontaa ja edullisia ylläpito paketteja.

---

 

RUMPUOPETUS (yksityisopetuksena asiakkaan tiloissa):

Tarjoan ammattitaitoista rumpuopetusta kymmenien vuosien keikka / opetus - kokemuksella. Linkki sivun alalaidassa.

---

 

HINNASTO:

 

ICT - TUKI:

Ensimmäinen tunti: 58,76 € + ALV(24%)

+ Seuraavat tunnit: 29,40 € + ALV(24%)

(Minimi veloitus: 1 tunti.)

---

 

WORDPRESS.ORG - NETTISIVUT:

58,76 € + ALV(24%) / 1 työtunti.

(Perushinta Sivuille arviolta: 705,06 € + ALV(24%)

Hintaarvio voi heitellä, mutta nyrkkisääntö on 500 € - 2000 € + ALV(24%) välillä. Tottakai voidaan sopia asiakkaan kukkarolle sopivampi vaihtoehto ja jokainen asiakas on tapauskohtainen, ja koska olen yksin vastuussa kaikesta, voi minulle soittaa ja neuvotella kumpaakin osapuolta tyydyttävä hinta projektille, sekä voin tarjota henkilökohtaista tukea prosessin edetessä.

Perushinta (n. 12 tuntia työaikaa) sisältää:

---

 

RUMPUOPETUS:

Tuntihinta (60min):

40,91 € + ALV(10%)

---

+ Mahdolliset matkakustannukset:
8,24 € + ALV(24%) / AB - alue
11,78 € + ALV(24%) yht. / +C - alue

---

 

PUHELIN KONSULTOINTI:

Jos asiakkaalla ei ole riittävää tietotaitoa tehtävään liittyvistä sopimuksista tai alkuvalmisteluista, voidaan ennen työkeikan toteuttamista pitää puhelin neuvonta ja voimme olla netin kautta yhteydessä, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa työn etenemiseen. Lisä - minuutti taksan otan vain jos puheluun sisältyy tukea tai konsultointia, mitä ei ole erikseen sovittu. Kaikki muut asiat, eli yhteydenpito maksaa perus puhelinverkko hinnan verran.

Erikseen tapahtuvan puhelin - konsultoinnin hinta on: 0,35 € + ALV(24%) / minuutti.

---

 

HUOM! Jos työ keskeytyy asiakkaan puolesta, tai ei voida totettaa sovitusti loppuun asti, joudutaan tarjous purkamaan ja neuvottelemaan purkukorvaus jo tehdystä työstä. Jos toimittaja ei pysty toteuttamaan tarjouksen sisältöä tai peruu hätätilanteessa tilauksen, palautetaan alkuhyvitys, sekä lisäkustannuksia ei tule. Asiakas on myös vastuussa riittävän tiedonannon ja laitteiston toimivuudesta sekä niihin liittyvien sopimusten voimassaolosta. Sivujen toteuksessa otan 100 € +ALV(24%) sitoutumisrahan, mikä hyvitetään sivujen lopullisesta hinnasta. Asiakkaan on ensin neuvottelujen jälkeen hyväksyttävä tarjous, mikä on sitova. Lopullinen maksu lähtee vasta kun asiakas on hyväksynyt sivut ja mitä sopimuksen mukaan tarjouksessa on mainittu.

Kaikilla laskuilla on 7 päivän maksuaika alkaen maksun lähetys päivästä. 2 - laskun osamaksu on mahdollinen jos lopullisen tuotteen hinta on tai yli 750 € (ilman ALVia). Tässä tapauksessa eka lasku lähtee 7 päivän maksuajalla ja toinen 7 päivän lisämaksuajalla. Toinen lasku lähtee seuraavana päivänä kun ensimmäisen laskun eräpäivä on mennyt.

---

 

-> yhteystiedot: (+358) 41 478 2448 / henkka.info@it-tuki.net

 

CV 2022: CV

 

LINKIT:

Omat sivut: it.henkka.info

Rumpuopetus: rumpuopetus

Oma spotify linkkini: ComaMode (Spotify)

 

---

Mahdollisen uuden firman sivut: it-tuki.net
(Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, laitetaan purkki pystyyn.
Logistiikka täysin valmista.)

---

 

Copyright: 2022 ComaMode - Laskutus: ukko.fi