ICT - TUKI / VERKKO - SIVUT.

Yhteydenotot suoraan: it-tuki[-at-]henkka.info

Alustavia tilauksia varten on lomake jo valmiina:
Alustava yhteydenottolomake

PALVELUT:

Yritysten / Yksityishenkilöiden tietotekniikan - tuki ja netti - sivut Ammattitaidolla!

TIETOTEKNIIKAN TUKEA:

WORDPRESS.ORG - NETTISIVUT:

Toteutan 0-100% wordpress.org - sivustoja yksityis ja yritys - käyttöön.

Wordpress.org on PHP - palvelin ohjelmointikielellä toteutettu julkaisujärjestelmä (CMS), joka mahdollistaa asiakkaalle mahdollisuuden päivittää, muuttaa ja toteuttaa sivuja selain - pohjaisella käyttöliittymällä. Siihen on saatavilla tuhansia lisäosia ja se mahdollistaa myös ammattitaitoisten sivujen toteutuksen / päivityksen ilman koodaus - osaamista. Suosituimmista sivuista vuoden 2022 alussa oli noin 62% toteutettu wordpressillä. wordpress.orgia ei pidä sekoittaa wordpress.com - blogi palveluun. Täältä saat kaiken valmiina: Oman domainin eli verkko-osoitteen, salaukset, tilit / sähköpostit + sivut ja asetukset, sekä palvelintilan configuroinnin.

 

MIKSI SITTEN OTTAA KALLIIT OMAT SIVUT?

Hyötyjä on monia. Esimerkiksi sinulla on täydellinen vapaus vaikuttaa kaikkeen mitä sivuilla tapahtuu. Saat oman verkko - osoitteen eli domainin, sekä siihen liitettävät sähkäpostitilit ja voit luoda tilejä eri käyttäjille. Lisäksi oma verkko - osoite on paljon uskottavampi kuin verkko - osoite, minkä palvelimeen ja sen osoite - osaan sinulla ei ole pääsyä. Yleensäkkin yksi parhaista hyödyistä on se että saat päättää miltä sivut näyttävät ja sisällön, sekä esimerkiksi käytttäjätietojen takia on oma hallinta järjestelmä, kuitenkin ainoa järkevä vaihtoehto.

Kuten jo ehkä ymmärsit otan kertamaksun siitä että saittisi toimii omalla osoitteella. Eli hoidan kaiken puolestasi. Tarvitsen vain henkilötietoja: Palvelintilan varaukseen, vikatilanteiden korjaukseen, kirjanpitoon ja asiakasrekisteriin, jos asiakas unohtaa tai tekee virheitä liittyen sivuston toimivuuteen tai ylläpitoon. Tarjoan myös päivitys neuvontaa ja edullisia ylläpito - paketteja.

HINNASTO: Yritykset: Lisäävät hintaan ALV 24% / Yksityisten asiakkaiden hinnat sisältävät ALV 24%

ICT - TUKI:

 

Ensimmäinen tunti: 30 €

+ Seuraavat tunnit: 20 €

(Minimi veloitus: 1 tunti.)

+ Mahdolliset matkakustannukset (ABC alueella Helsinki ja Espoo): 10 € sis. ALV(10%)

 

Eli esim. älytelkkarin käyttöönotto sisältäen kotiverkon kytkeminen matkoineen, maksaa noin: 60€ alveineen yksityishenkilölle.

 

WORDPRESS.ORG - NETTISIVUT:

 

Perushinta Sivuille arviolta: 200€ - 250€ (+ ALV 24%)

Hintaarvio voi heitellä, mutta nyrkkisääntö sivujen hinta alveineen on 300 € - 2000 € välillä. Tottakai voidaan sopia asiakkaan kukkarolle sopivampi vaihtoehto ja jokainen asiakas on tapauskohtainen. Koska olen yksin vastuussa kaikesta, voi minulle soittaa ja neuvotella kumpaakin osapuolta tyydyttävä hinta projektille, sekä voin tarjota henkilökohtaista tukea, prosessin edetessä.

Perushinta sisältää:

YHTEYSTIEDOT / CONTACT:
(Email / Form)

 

TILAUSLOMAKE / CONTACT FORM.
Alustava tilaus - Yhteydenotto / Contact:

Tästä / Here

CV: Henkka

Copyright: © 2023:
H. Enfield

LinkedIn: profile

it-tuki[-at-]henkka.info

Laskutus: ukko.fi   (Henkan IT - Tuki)

Tilauksia voit tehdä myös vanhoilta sivuiltani (Tumma teema):
comamode.henkka.info

Last updated: 19.11.23   (d/m/y)